Ampoule Protect Ip30 Fl 30ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Dit serum biedt uw huid een correctie op het natuurlijke verouderingsproces en een bescherming tegen de factoren die veroudering versnellen: vervuiling en UV-stralen. De krachtige cocktail van anti-oxidanten gecombineerd met een complex van SPF30 zonnefilters corrigeert rimpels, vlekken en de teint en vormt tegelijkertijd een beschermend schild op het huidoppervlak. Dag na dag is de teint egaler en stralender, de tekenen van veroudering worden gecorrigeerd.

Gebruik

Doe een paar druppels in de palm van uw handen en breng het gelijkmatig over het gezicht aan op een schone huid. Laten inwerken alvorens make-up aan te brengen. Regelmatig opnieuw aanbrengen als toplaag over uw make-up gedurende de dag bij intense en herhaalde blootstelling aan de zon of transpiratie. Vermijd het gebied rond de ogen. Voor uitwendig gebruik.

Samenstelling

LAB19.08/A.28 - INGREDIËNTEN (BEVAT) : DICAPRYLYLCARBONAAT, COCO-CAPRYLAAT/CAPRAAT, C15-19 ALKAAN, DICAPRYLYLETHER, DIETHYLAMINOHYDROXYBENZOYLHEXYLBENZOAAT, BIS-ETHYLHEXYLOXYFENOLMETHOXYFENYLTRIAZINE, DIISOPROPYLADIPAAT, ETHYLHEXYLTRIAZON, CAPRYL/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIETHYLHEXYLBUTAMIDO TRIAZON, GLYCINE SOJAOLIE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, LEPIDIUM SATIVUM SPRUIT EXTRACT, SCHISANDRA CHINENSIS FRUITEXTRACT, TOCOFEROL, PARFUM (GEUR)

Indicatie

Bescherming tegen huidveroudering, rimpels.

Details
CNK4159489
FabrikantenSVR
MerkenSVR