Cranberries Bio 250g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

100% natuurlijke en BIO cranberrie bessen. De veenbes is een grote rode bes afkomstig uit Noord Amerika of Ataca ( Québec), meer gekend in Europa onder de Engelse naam van Cranberrie. De grote veenbes heeft een voorkeur voor zure grond, zoals heide, veen en bossen.De veenbessen zijn effectief in de preventie en behandeling van blaasontsteking.. Er zijn drie soorten verbindingen in cranberry's die verantwoordelijk worden gehouden voor dit effect. De proanthocyanidines in cranberry's remmen van de aanmaak van de bacteriële celwand en voorkomen de expressie van de haartjes waarmee de E. coli zich probeert te hechten aan het epitheel in de urinebuis. De proanthocyanidines zijn in cranberry op een andere wijze gebonden in vergelijking met die in andere fruitsoorten.Ook fructose in cranberry's heeft enige anti-adhesieve eigenschappen, maar vooral mannose vermindert de hechting van pathogene bacteriën. Daardoor verminderen de kolonisatiemogelijkheden van deze bacteriën, waardoor ze via de urinestroom naar buiten worden gespoeld. Er zijn bovendien aanwijzingen dat de bessen zouden helpen bij het voorkomen van maagzweren en van tandplaque.

Samenstelling

Ingrediënten: Gedroogde biologische veenbessen (Vaccinium macrocarpon), Bio rietsuiker Bio zonnebloemolie.

Indicatie

Toepassingen:

  • Blaasontstekkingen
  • Anti-oxidant : de veenbes is rijk aan vitamine C , voornamelijk aan flavonoïden. De anti-oxidanten neutraliseren de radicalen in het lichaam en, kunnen sommige kankers vermijden, bloedsomloopziekten et ziekten door veroudering.
Contra indicatie

Bijwerkingen: het gebruik van grote hoeveelheden kan misselijkheid en diarree veroorzaken

Details
CNK3028263
FabrikantenBioholistic Diffusion, Pro-Vera
MerkenAurea
Breedte106 mm
Lengte251 mm
Diepte48 mm