Deco-d3 30ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deco-D3 is een voedingssupplement dat bestaat uit vegetale Vitamine D3 en olijfolie van biologische oorsprong om de opname van Vitamine D te verbeteren. Vitamine D draagt bij tot een goed immuunsysteem en is belangrijk voor gezonde beenderen.

Gebruik

1 tot 7 druppels per dag tijdens de maaltijd.

Samenstelling
Actieve bestanddelen per druppel
Vitamine D3 10 mcg
Biologische olijfolie
D-alfa-tocoferol (Vitamine E)
Hulpstoffen
Deco-D3 is vrij van gluten, lactose. Deco-D3 bevat geen synthetische hulpstoffen. Deco-D3 is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Indicatie

Toepassingen: Energie & Vitaliteit, Circulatie & Cholesterol, Gewrichten & Beenderen, Spieren en Gewrichten, Vitaminen & Mineralen, Senioren, Zwangerschap en jonge kinderen, Natuurlijke weerstand.

Details
CNK4393559
FabrikantenDecola
MerkenDecola