Dexeryl Creme Tube 50g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

DEXERYL verzachtende crème is ontworpen om de droge en atopische huid van het hele gezin te verzorgen en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. Zonder parfum en parabenen, het hydrateert en herstelt de huidbarrière en vertraagt opflakkeringen van eczeem.
De doeltreffendheid ervan is bewezen bij alle soorten xerose na 12 weken -77,5% minder droge huid¹, 50% minder opflakkeringen van atopische dermatitis², verminderde jeuk en verzacht een trekkerig gevoel. Dankzij DEXERYL verzachtende crème gebruiken de patiënten 2 keer minder corticosteroïden².
Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik.

¹Tiplica G.S. et al. The regular use of an emollient improves symptoms of atopic dermatitis in children: a randomised controlled study. JEADV 2018
²Triplica G.S. et al. Prevention of Flares in Children with Atopic Dermatitis with Regular Use of an Emollient Containing Glycerol and Paraffin: A Randomized Controlled Study. Pediatric Dermatology 2017.

Gebruik

Uitsluitend voor extern gebruik. Breng een dunne laag crème één of tweemaal daags aan op de te behandelen huidzones, of vaker indien nodig, maar nooit meer dan 6 keer per dag.

Samenstelling

Glycerol, witte zachte paraffine, vloeibare paraffine, glycerolmonostearaat, stearinezuur, dimethicon, macrogol 600, trolamine, acrylamide/acryloyldimethyltauraatcopolymeer, isohexadecaan, polysorbaat, pentyleenglycol, ethylhexylglycerine, carbomeer, gezuiverd water.

Indicatie

Dexeryl verzachtende crème is een medisch hulpmiddel dat de huid voorziet van al het nodige. Dexeryl crème heeft een bewezen doeltreffendheid voor de behandeling van huidklachten veroorzaakt door de droge huid met neiging tot atopie. Geschikt voor het hele gezin. Vanaf de geboorte.

Contra indicatie

Gebruik dit middel niet als u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Door het gebrek aan relevante informatie is het beter om de crème niet te gebruiken in combinatie met andere topische producten. Vraag bij twijfel een gezondheidsprofessional om advies. Waarschuwingen en speciale gebruiksaanwijzing

  • Breng niet aan op wonden, slijmvliezen en ogen.
  • Niet inslikken.
  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is.
Details
CNK4377230
FabrikantenPierre Fabre
MerkenDexeryl, Pierre Fabre
Breedte34 mm
Lengte143 mm
Diepte43 mm
Verpakkingshoeveelheid50