Kerutabs Comp 100

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

De tabletten op basis van lactase van het merk KeruTabs zijn een goede aanvulling voor iedereen die lactose-intolerant is en weleens wil genieten van melk(producten). Wordt KeruTabs gebruikt, dan wordt de vertering van lactose ondersteund in het lichaam. De tabletten op basis van lactase van KeruTabs kunnen zowel door volwassenen als kinderen met lactose-intolerantie gebruikt worden

Gebruik

Neem de tabletten vlak voor het gebruik van melkproducten in. De lactase in de tabletten wordt afgebroken in het maag-darmkanaal en is daardoor een beperkte tijd werkzaam. De exacte werkingsduur van lactasetabletten is onbekend.

Het advies is om per lactosebevattend product minimaal 2 tabletten in te nemen. De hoeveelheid lactose kan per maaltijd namelijk sterk variëren, evenals de mate van lactose-intolerantie per persoon. Daarom wordt er geen algemeen geldend advies gegeven wat betreft de inname van lactase. Wij raden aan om op basis van persoonlijke ervaring het aantal tabletten per specifieke producten zelf vast te stellen.

Details
CNK3984408
FabrikantenALK Abelló, Cophana
MerkenKerutabs