Milbemax Hond Kauwtabletten 12x4

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Indicatie

Het diergeneesmiddel kan worden ingezet bij honden voor de behandeling van menginfecties met volwassen cestoden en nematoden van de volgende soorten gevoelig voor praziquantel enmilbemycine oxime:

• Cestoden: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp

• Nematoden: Ancylostoma caninum, Toxocara canis, Toxascaris leonina, Trichuris vulpis, Thelaziacallipaeda, Crenosoma vulpis.

Bij Angiostrongylus vasorum: het diergeneesmiddel toedienen ten behoeve van de reductie van het infectie niveau bij immature volwassen (L5) en volwassen stadia van de parasiet

Het diergeneesmiddel kan ook ingezet worden bij de preventie van hartworm ziekte (Dirofilariaimmitis) wanneer een gelijktijdige behandeling tegen cestoden nodig is.

Details
CNK2680551
FabrikantenElanco Animal Health
Breedte125 mm
Lengte170 mm
Diepte90 mm
Bijsluiter