Omnivit Active 50+ Bruistabl. 20

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Als je vijftig bent, dan heb je iets extra's: extra tijd voor jezelf, extra uitdagingen, extra verlangens… Omdat de vijftigers van vandaag altijd wel te vinden zijn voor een leuk extraatje, bevat Omnivit Active 50+ de dagelijkse dosis vitaminen en mineralen die je immuunsysteem, je concentratie, je geheugen en de gezondheid van je hart een boost geven. Voorkom slaptes: blijf fit en blijf vooral doen wat je graag doet als je vijftig bent of ouder.

De vitamines B1, B6, B12, C dragen bij tot een goede werking van je immunsysteem. In combinatie met magnesium helpen ze ook om de vermoeidheid te verminderen en stimuleren ze je concentratievermogen en geheugen.

Dankzij de 5 vitamines B1, B6, B12, C, E en de ideale combinatie van magnesium en kalium heeft Omnivit Active 50+ een drievoudige werking die ook helpt om de normale botstructuur en bloeddruk te behouden. En de verfrissende citrussmaak is ideaal om de dag in topvorm te starten!

Gebruik

De dagelijkse hoeveelheid bedraagt 1 tablet per dag, op te lossen in 250ml water en onmiddellijk op te drinken.

Samenstelling
Vitamines Voor 1 tablet % RI*
Vitamine B1 1.4 mg 127%
Vitamine B6 2 mg 143%
Vitamine B12 3 mcg 120%
Vitamine C 150 mcg 188%
Vitamine E 10 mg 83%
Mineralen
Magnesium 350 mg 93%
Kalium 600 mg 30%

*RI = Referentie inname

Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Concentratie - Geheugen - Hart

Details
CNK3957073
FabrikantenSanofi
MerkenOmnivit