Pure Encapsulations Collageen Caps 60

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving
Collageen van Pure Encapsulations® bevat het gepatenteerd collageen complex BioCell Collagen® dat de voordelen combineert van collageen met die van hyaluronzuur en chondroïtinesulfaat. Verschillende humane studies met BioCell Collagen® toonden goede resultaten. Collageen is een belangrijk structuureiwit in het menselijk lichaam. Collageenvezels zorgen voor structuur, stevigheid en elasticiteit van het bindweefsel, onder meer in de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die dankzij haar sterk waterbindend vermogen de elasticiteit en zachtheid van de huid helpt behouden. Hyaluronzuur werkt tevens als smeerolie voor wie actief wil blijven of graag sport, zelfs op oudere leeftijd. Ook chondroïtine is een lichaamseigen stof en komt van nature voor in collageenrijke weefsels zoals de huid. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid collageen, hyaluronzuur en chondroïtine in het lichaam af en kan extra aanvulling zinvol zijn.
Gebruik

Dagelijks 2 tot 4 capsules, verspreid over de dag, bij een maaltijd met een glas water (250 ml).

Samenstelling
Inhoud per 2 capsules (aanbevolen dagelijks gebruik) Hoeveelheid

Gehydrolyseerd collageen complex (BioCell Collagen®) bevat:

- 60% gehydrolyseerd collageen 600 mg

- 20% chondroïtinesulfaat 200 mg

- 10% hyaluronzuur 100 mg

1000 mcg

Ingrediënten: Gehydrolyseerd collageen complex (uit kip borstbeen kraakbeen), capsule: hydroxypropyl methylcellulose, antioxidant: L-ascorbyl 6-palmitaat. BioCell Collagen® is een geregistreerd handelsmerk van BioCell Technology LLC, Irvine, California USA.

Indicatie

Natuurlijk collageen met hyaluronzuur en chondroïtinesulfaat.

Details
CNK4235081
FabrikantenAtrium Innovations, Nestle Belgilux
Merkenpure encapsulations