Vital Proteins Collageen Creamer Kokos 293g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Onze Collageen Creamer™ in kokos is een heerlijke toevoeging aan je ochtendkoffie. De creamer heeft gezonde vetten uit biologische kokosmelkpoeder en 10 g collageen peptiden afkomstig van grasgrazende runderen. Onze creamer, die paleovriendelijk en Whole30®-goedgekeurd is, is vrij van zuivel, soja, carrageen, gluten, kunstmatige zoetstoffen en toegevoegde suikers.

Gebruik

Voeg 1-2 scheppen van onze collageen creamer toe aan een warme vloeistof. Vul voor een koude drank het glas voor 1/4 met warme vloeistof en meng gedurende 30 seconden. Voeg ijs toe en vul aan met de vloeistof van jouw keuze, zoals koffie of thee.

Samenstelling

Collageen peptiden, Biologisch kokosmelkpoeder, antiklontermiddel (siliciumdioxide), Biologische acaciavezel

Hoeveelheid per dagelijkse dosis van 2 scheppen (24 g):

Collageen 10 g, waarvan eiwitten 10 g, middellange keten triglyceriden 2 g.

Indicatie

Huid - nagels - haar

Contra indicatie

In geval van zwangerschap of borstvoeding en bij medische aandoeningen, vraag raad aan uw arts.

Details
CNK4425534
FabrikantenMCO health
MerkenVital Proteins