Vital Proteins Collageen Peptiden 576g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vital Proteins rundercollageenpeptidenpoeder is een ingrediënt van hoge kwaliteit, afkomstig van met gras gevoerde, in de wei gehouden runderen.

Collageen wordt aangetroffen in al onze bindweefsels, pezen, ligamenten en botten met als doel deze lichaamsdelen te voorzien van hun kracht, structuur en elasticiteit. Naarmate we ouder worden, wordt ons lichaam minder efficiënt in het produceren van collageen, daarom raden we aan om opneembaar collageen in uw dieet op te nemen.

Gebruik

Aanbevolen dagelijkse dosis: 2 scheppen (20 g).

Collagen Natural Health-producten zijn oplosbaar in warme of koude vloeistoffen. Ze worden gemakkelijk verteerd en door het lichaam opgenomen. Voeg een schep Bovine Collagen Peptides toe aan verschillende voedingsmiddelen (zoals desserts of dressings) of dranken (zoals smoothies of water) om een ​​goede gezondheid te behouden.

Samenstelling

Rundercollageen peptiden (runderhuid/huidsplit)

Hoeveelheid per portie:

Collageen 20 g, Eiwitten 18 g.

Indicatie

Anti-aging, helpt de frisheid en elastisch uitziende huid te behouden.

Details
CNK4425476
FabrikantenMCO health
MerkenVital Proteins